Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Azt szerintem figyelembe se vedd, ez nagyon user errornak tűnik, hogy nem jól állította be a boxot, vagy rossz a kábel, és összevissza írogat a szolgáltatónak, vagy a gyártónak. Keresővel megnéztem, de az UH-s tévéknél nem láttam ilyen jellegű panaszt a topikjában. Másik szolgáltató ország választása vagy még az idő beállítás is számíthat, nem tudom. A GUIDE helyett, ha a listát(LIST) használod, ott is kilép? Még a UPC topikban lehetne érdeklődni esetleg.
Amikor fekete lesz és kódoltat ír, nyomj egy fel vagy le gombot a távon, akkor átvált és ott már jó lesz, ezeket a kódolvasó és/vagy a kódkártya miatt csinálja, mert a MindigTv ingyenes adásaival, ahol nem kell működni a kártyának, ott megtekintés után rögtön van kép, és nem ír kódoltat se természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- RugKing 4 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor