Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2328) Piftuka válasza daneel_hu (#2324) üzenetére


Piftuka
veterán

Nem tudom, mi az a Nagra... Egyébként szerintem nem tudod kipróbálni a kártyát, mert ahhoz szükséges egy PCMCIA-s kártyafoglalat is. Azt tudja fogadni a TV CI csatlakozója.

A "külön adás" pedig nem az HBO. A UPC 33 csatornát szolgáltat digitálisan az alapcsomagja részeként. Ezek még analóg módon hangolva is behangolhatóak a televízión. (Az alap csomag része 6 állami magyar csatorna HD változata is; természetesen csak digitális formában.)

Az összes többi csatornát kódolják, és a média eszközeik (box, vagy kártya) révén teszik elérhetővé az előfizetőknek. Az eszköz dekódolja azokat a plusz csatornákat, amiért fizetett az ember.

Nekem "UPC Digital Gold" csomagom van sok éve, ami most a "Trio XL" csomagnak felel meg (kivéve, hogy nálam "csak" 120-as az internet sebessége).

Ebben összesen 101 normál digitális csatorna, és 33 csatorna HD változata foglaltatik benne. Az alap csomag 33 + 6 HD csatornán felüli része, illetve ezen csatornák mindegyike "kódolt adás" tehát.

Ha a "Guide"-ból böngészve egy ilyen csatornára szeretnék visszaváltani a "Megtekintés" funkcióval (akár a távkapcsoló "sárga gombja" segítségével, akár az adás címére kattintva és a "Megtekintés" pontot kiválasztva), azonnal eldobja a behangolt, dekódolt adást. Fekete lesz a képernyő, és fut a "Kódolt adás" felirat.

Ez tehát a probléma.

Egyébként közben böngészgettem, és találtam egy ilyen, vásárlói véleményt.

Rendkívül érdekes, különösen az utolsó mondat: "Mellesleg az UPC-nél már nem én vagyok az első ilyen ügyfél, ismerik az LG-t........"

Ugyan az LG 60UH8507 készülékről van szó, és média box, de gyanúsan hasonló a két eset. Pedig ugyebár még én is gondolkodtam, hogy azt választom. Végül az LG-s srác, és a MM-os eladó srác győztek meg, hogy inkább az OLED-et hozzam el.

Ezek szerint talán mindegy lett volna? Azzal is így szívnék?

Talán jobb lett volna mégis a SONY, vagy a Panasonic mellett döntenem...

Bárhogy is... Egy közel fél millió forintos készülékről van szó, és nem tudom az eredeti funkciójának megfelelően teljeskörűen használni. Szerintem ez igen komoly probléma!

"Aquila non captat muscas."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.