Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sajnos a TV-n jelentkezett egy hiba, ami miatt annak cseréjét kértem. A HDMI 1 port nem fogadott képet, érzékelte hogy rádugok valamit, akár be is kapcsolt rá (CEC linkes BD lejátszó) de kép nem jelent meg... Lehet hogy én túrtam el valmit, de több jelforrással sem sikerült képet csalnom rá. A többi bemenet ment gond nélkül

A hibabejelentés után a forgalmazó visszavitette a készüléket és ők is megnézték. Ők nem találtak hibát, így felajánlották a visszaszállítást vagy a visszafizetést. Én most az utóbbit választottam. Azóta már bánom, mert remek TV-volt, és azóta is csalódottan nézem az itthoni kínálatot valami másért, de nem találok érdekeset

Az EMAG végig korrekt volt, ugyan nem napokon belül, de minden haladt az ígért határidőre és megfelelően kommunikáltak mindent. Akit esetleg érdekel, a TV-fent van a román oldalukon, egyedi újracsomagolt jelzéssel gondolom kiszállítják ide is. Az ára továbbra is nagyon jó ennyiért sehol máshol a világon nem lehet megvenni ...
Az eddigi tapasztalataim (majd egy éve hajtom ezt a TV-t) alapján nem vagyok optimista hogy mikor tudom megint metgvenni itthon ezt a modellt. Ami igazán vicces, hogy az LG magyarország ugyanakkor pénzt költött háznyi OLED reklámplakátra az M1-M7 bevezetőn, amikor készüléket meg elvétve találni, azok is leginkább a tavalyi modellek

Bezzeg a Samsung, amiről olvasni azt meg is lehet venni, és még a vízcsapból is az folyik (JS9000, 9500 ...)

Bárcsak lenne a samsungnak OLED-je, nem hiszem hogy ezt ki akartam mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor