Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Köszönöm a pro kontra érveket, ha a 2024-es évjáratú Androidos 809-es (ha emlékszem a 7x9 már Titan OS-es) volna a 65" 718 jelenlegi árán a TV akkor biztosan rohannék a boltba (erre még egy évet gondolom várni kell), de így egy kicsit meginogtam, ezért is kérdeztem.
A képminőséget illetően a játékos funkciókat nem használnám ki, de azt gondolom mozgásmegjelenítés már érdekesebb. Nem tudom, hogy a mostani beállításaim nem jók, vagy ennyit tud a TV, ne mikor oldalirányban mozog a kamera a film felvételekor, akkor idegesít, hogy picit szaggat a kép. Ha ezt kiküszöbölték az új moddelen akkor már izgalmas lehet. De este átnézem a beállításokat, hátha elviselhetőbbé tudom tenni.
65"-nél nagyobb TV-t nem szeretnék egyenlőre, 2.8m távolságból jónak érzem, meg amennyit, ahogy filmezünk arra én nem locsolnék 1.5-2x ennyi lovét.
Jó opció lehetne még az aprón lévő 707-es beszerzése, de sajnos nem tudtam megoldani a logisztikázást.
Ambilightot, YT-os 3rd party klines a SmartTube-ot is kedvelem, rendben működik a lejátszás a Jellyfinből is így ezekről nem szívesen mondanék le ezért választanám LG helyett a Philips OLED-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Sorozatok
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor