Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Köszönöm a pro kontra érveket, ha a 2024-es évjáratú Androidos 809-es (ha emlékszem a 7x9 már Titan OS-es) volna a 65" 718 jelenlegi árán a TV akkor biztosan rohannék a boltba (erre még egy évet gondolom várni kell), de így egy kicsit meginogtam, ezért is kérdeztem.
A képminőséget illetően a játékos funkciókat nem használnám ki, de azt gondolom mozgásmegjelenítés már érdekesebb. Nem tudom, hogy a mostani beállításaim nem jók, vagy ennyit tud a TV, ne mikor oldalirányban mozog a kamera a film felvételekor, akkor idegesít, hogy picit szaggat a kép. Ha ezt kiküszöbölték az új moddelen akkor már izgalmas lehet. De este átnézem a beállításokat, hátha elviselhetőbbé tudom tenni.
65"-nél nagyobb TV-t nem szeretnék egyenlőre, 2.8m távolságból jónak érzem, meg amennyit, ahogy filmezünk arra én nem locsolnék 1.5-2x ennyi lovét.
Jó opció lehetne még az aprón lévő 707-es beszerzése, de sajnos nem tudtam megoldani a logisztikázást.
Ambilightot, YT-os 3rd party klines a SmartTube-ot is kedvelem, rendben működik a lejátszás a Jellyfinből is így ezekről nem szívesen mondanék le ezért választanám LG helyett a Philips OLED-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor