Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
Keresett valakit az eMag, aki 55S90D-t vett, 55S90DATXXH név alatt (QD-OLED) de EXXH-t (WOLED) kapott? Én írtam ezügyben panaszt, kb 3 hete fel is hívtak, mondtam nekik hogy a black friday is így ment le (sőt azóta is így van fent), azt mondták lehet kártérítés is lesz, majd keresnek.
nem kerestek, én írtam szombaton, azonnal válaszolt az ügyintéző, azt írta mindenképp cserélni kell a tv-met mert nem lesz garanciám se, ha rossz terméknév van a garanciajegyen/számlán. És javítani nem lehet, mert szabálytalan.
azt mondták lehet hogy lenne kártérítés a tv megtartásával, de garanciám emiatt akkor se lenne rendesen.
és hogy ingyen elviszik, hoznak másikat, a hitelt is átvezetik.
de az nem világos, hogy van nekik TXXH, vagy csak választhatok a webshopból mást… erre még várom a válaszukat. Azt is felvetettem az utolsó válaszomban, hogy ha adnak egy S90C-t, azzal is megelégszem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor