Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Nagyon jó aspektusát hoztad elő a dolognak - a profit.
Tegyük fel a kérdést: így ezzel, hogy kikúrt sötét anyagokat vesznek a gyártó cégektől jobban el lehet adni, tehát több megtekintési percet realizálnak, mintha normálisan kifényelt anyag lenne?
Kötve hiszem.
Nem én vagyok az egyetlen aki ezen morog. Nem kell túl sokat google-zni, hogy az apple community weblapon rálelj tucatnyi hőbörgő postra, miszerint nézhetetlen az anyagjuk, pl Silo.
Szóval a kérdés nagyjából úgy hangzik helyesen: kevesebb lenne az Apple profitja ha szólnának a kedves kontent gyártóknak, hogy készítsenek értékelhető minőségű anyagot? Illetve elpártolnának mostani nézők, ha teszem azt duplára lenne húzva a korábban felsorolt sorik fényereje? Tudjuk, hogy mindkét kérdésre "nem" a helyes válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor