Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem folytatnám tovább ezt az értelmetlen vitát, de utoljára elmondom a véleményem. PC-sek PC-sek ellen, konzolosok konzolosok ellen játszanak. Egyenlő feltételekkel. PC-n is jó voltam, és ez nem önfényezés, egyszerűen baromi sokat játszottam (főleg anno CoD 2-vel). Kontrollerrel sokkal nehezebb FPS-t játszani és megszokni, de ez is csak gyakorlás kérdése. Hogy PC vs konzol harcban ki nyerne? Kit érdekel?! Nem egymás ellen játszanak. De azért azt ne mondjuk, hogy konzollal nem lehet normálisan mutli fps-ezni! Szerintem sokkal több megszokást és ügyességet igényel!
Továbbá azért lehet a Quake-be csak ész nélkü kelll hentelni, de, pl. Battlefiel 4 (amivel nyomom PS-en) nem ilyen. Meg kell ismerni a pályákat, járműveket, megfelelően ki kell választanod, mi az ideális szerep, fegyver, felszerelés. Sokkal összetettebb, és itt már nem csak az ügyesség jön képbe, hanem a tapasztalat és logika.
Egy szó mint száz a vége, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Más. De nem bénább egy konzolos mint egy PC-s, sőt. Szerintem nehezebb normálisan megtanulni játszani kontrollerrel, de élvezetesebb is. Mondom ezt úgy, hogy 90-10 arányban PC-n multiztam nem konzolon...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor