- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem folytatnám tovább ezt az értelmetlen vitát, de utoljára elmondom a véleményem. PC-sek PC-sek ellen, konzolosok konzolosok ellen játszanak. Egyenlő feltételekkel. PC-n is jó voltam, és ez nem önfényezés, egyszerűen baromi sokat játszottam (főleg anno CoD 2-vel). Kontrollerrel sokkal nehezebb FPS-t játszani és megszokni, de ez is csak gyakorlás kérdése. Hogy PC vs konzol harcban ki nyerne? Kit érdekel?! Nem egymás ellen játszanak. De azért azt ne mondjuk, hogy konzollal nem lehet normálisan mutli fps-ezni! Szerintem sokkal több megszokást és ügyességet igényel!
Továbbá azért lehet a Quake-be csak ész nélkü kelll hentelni, de, pl. Battlefiel 4 (amivel nyomom PS-en) nem ilyen. Meg kell ismerni a pályákat, járműveket, megfelelően ki kell választanod, mi az ideális szerep, fegyver, felszerelés. Sokkal összetettebb, és itt már nem csak az ügyesség jön képbe, hanem a tapasztalat és logika.
Egy szó mint száz a vége, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Más. De nem bénább egy konzolos mint egy PC-s, sőt. Szerintem nehezebb normálisan megtanulni játszani kontrollerrel, de élvezetesebb is. Mondom ezt úgy, hogy 90-10 arányban PC-n multiztam nem konzolon...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor