Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Ha belefér neki miért ne, én is a legjobbat akartam venni csak 27-ben úgyhogy úgy is tettem.
Az utolsó pár % plusz mindig mindennben hatványozottan drágább mint az első ~95, van akinek ez oké van akikek meg nem. Nyilván nem 2x olyan jó az a monitor mint egy feleannyiba kerülő csak mondjuk 10% al de akkor tudod, hogy na most a világon létező legjobbat bámulom ennél nincs feljebb. Ha majd lesz akkor lehet arra cserélni

-
Hauptmann
veterán
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Hát ja, én is ha várok még egy fél évet,olcsóbban tudtam volna venni más márkát. De mindegy, nekem akkor kellett monitor, és megengedhettem magamnak, hogy ennyit kiadjak rá, ígyx semmiféle lelkiismeretfurdalásom sincs.
Az jobban felbasz, hogy a platformvátás elmaradt a RAM árak miatt, azt húztam-halasztottam, beszoptam. Jó az a 9900K még. Azért röhej, hogy egy 64 GB-os kit drágább, mint egy 32" 4K monitor. Ennyit már nekem nem ér meg, pedig simán meg tudnám venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258