- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam
üzenetére
Így jobban értem, bár - mivel nem vagyunk egyformák így a szemünk sem az - látatlanban ezt gondolom:
- ez egy szubjektív vélemény ti. attól is függ kinek mire érzékeny a szeme, mivel a jelenség maga nem szűnt meg
- ezen kívül okozhat az FPS drop mikroakadást is (amit megintcsak van aki lát és zavarja, de van akinek fel sem tűnik)
- plusz FPS probléma esetén már sokszor éreztem játék alatt olyat, hogy nem akad de nem is folyamatos... olyan, mintha a képsor nem sima hengeren gördülve jelenne meg, hanem mintha fogaskeréken gördülne (bár nem tudom ez kinek érthető így)
Szóval szkeptikus vok. Na, majd meglátom ha leesik 300k körülre (vagy nem, és sajnos ez a valószínűbb) az ASUS XG27ACDNG vagy a Gigabyte FO27Q3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Filmvilág
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Gaming notebook topik
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Samsung M7 32" 4k smart monitor
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258