- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Nincs sok értelme. A direktnek lesz egy kis szívó hangja kb ennyi, cserébe lehet gyakran pucolni olajozni. Én betétet próbáltam, azzal semmit nem tapasztaltam. Meg céghez vezető út ilyen finom homokos poros, így amiatt is lecseréltem. Annyira azért nem szűr mint egy papír.
-
tboldi
nagyúr
Nekem az van a Jazz-ben, csereszabatos fajta, nem dircsiszürcsi. Valamennyivel élénkebb lett a gázreakciója, de nem tartom kizártnak, hogy inkább az addig használt Mann fojtotta vissza jobban a kelleténél.
Kíváncsi lennék egyszer egy gyári Hondára is, elvileg az is hasonlóan áteresztőbb anyag olajfilmmel. 🤔
...............................................Más: Vettem a Lidl-ben egy endoszkópkamerát, majd kövi olajcsere idején belekukkantok az L13A1 rejtett zugaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- 30%-os leépítésnél állna meg az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro