- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Huha vegyem ugy hogy le vagyok baszva... Ha az illetöt nem zavarja téged miért zavar? Na mind1 nem fogok beirni akkor ilyet többet. És szerintem sokkal többnek van elege abból hogy valaki ''csak ugy'' beir egy kb 30% kal olcsobb árat mint amenyit ér.
Egyébként te megvenéd a valós értékéért a dolgot? Erre monyál valamit öszintén ha 55 ért kapsz 9800 prot (mivel látam, hogy te is arra hajtasz) akkor megvenéd e 50 ért a 9700-et? :DDD) és itt van a kutya elásva minden anyit ér amenyiért el lehet adni alapvetö kereskedelmi szabály hogy mindig a kereslet és a kinálat aklapján menek az árak fel illetve le.
Itt is igy van tehát ha 55 egy vadi uj nem használt garos kari akkor ugyanez a kari ~50 et ér használtan. Tehát egy rosszab kari használtan (még ha garis is) sem ér többet! (még ha egy-két hete 55-60 ért adták-vették is!)
És mindenre olyan árat mondok ami szerintem reális érte tehát én ha valamire árat mondok (kivéve ha beárazást kérnek) akkor anyiért MINDIG MEG IS VESZEM.
És itt a vége.
Na és persze van egy olyan kivétel amit nagyon utálok hogy bejön egy jobb ajánlat és akkor persze nagy a kisértés és akkor van az mint ami Junkie-vel volt hogy nem tudtam megvenni a kariját, ezt még mindig szánom-bánom :(
Aktív témák
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest