Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
Hát valahun igazad is van meg nem is. Nincs sok pénzem de azt is mind a gépre költöm (ez van ha az ember egyetemista és informatikus is) nem gazdagok a szüleim sem, de ezt a részét hagyuk megálok a lábamon ez a lényeg hogy ezt hogy teszem az a kétséges. Megprobálok nem 2 lábal tiprni embereket (mit a csorda a mediamarkt elött hogy bejusson az akciora) de ha szeretnék valamit elérni az életben akkor becsuszik néhány néhány de seminképp sem kedvelem. Ha meg lenne pénzem autora motorra (cliére/zairere) akkor tuter nem a forumon tolassodnék (mit azt teszik...elég sokan) :)
Szóval én csak egy hal vagyok a vízben aki vegetiánus de néha megeszi a kishalat is, de van hogy partra kényszerül. -
Iginotus
addikt
Huha vegyem ugy hogy le vagyok baszva... Ha az illetöt nem zavarja téged miért zavar? Na mind1 nem fogok beirni akkor ilyet többet. És szerintem sokkal többnek van elege abból hogy valaki ''csak ugy'' beir egy kb 30% kal olcsobb árat mint amenyit ér.
Egyébként te megvenéd a valós értékéért a dolgot? Erre monyál valamit öszintén ha 55 ért kapsz 9800 prot (mivel látam, hogy te is arra hajtasz) akkor megvenéd e 50 ért a 9700-et? :DDD) és itt van a kutya elásva minden anyit ér amenyiért el lehet adni alapvetö kereskedelmi szabály hogy mindig a kereslet és a kinálat aklapján menek az árak fel illetve le.
Itt is igy van tehát ha 55 egy vadi uj nem használt garos kari akkor ugyanez a kari ~50 et ér használtan. Tehát egy rosszab kari használtan (még ha garis is) sem ér többet! (még ha egy-két hete 55-60 ért adták-vették is!)
És mindenre olyan árat mondok ami szerintem reális érte tehát én ha valamire árat mondok (kivéve ha beárazást kérnek) akkor anyiért MINDIG MEG IS VESZEM.
És itt a vége.
Na és persze van egy olyan kivétel amit nagyon utálok hogy bejön egy jobb ajánlat és akkor persze nagy a kisértés és akkor van az mint ami Junkie-vel volt hogy nem tudtam megvenni a kariját, ezt még mindig szánom-bánom :( -
Iginotus
addikt
Bagoly:
Van ugy hogy az ember csak segiteni akar magán vagy másokon azal hogy aludozik meg igy gyorsaban eladja a cuccot ha van ár illetve ha tugyuk hogy mit akar :) Meg nekem is csak arra nincs pénzem amire nem szánok.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest