Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Jááájj :) Tök jól esik hogy így aggódtok értem. Bár lehet hogy inkább a világ többi élőlényét féltitek :) De ismét mondom hogy ez országúton volt kint a pusztában, ahol nem járhat gyalogos, biciklis, lovaskocsi, nagymami, egy árva lélek sem. Főleg nem hajnali 1kor. Ködlámpa ugyan nincs de a sima fényszórók jók voltak és mint mondtam a szembejövők fényét bőven időben ki lehetett szúrni. Ráadásul egy részen még 2x2 sávos út és végig közvilágítás is volt. Nem tudom mond-e ez nemtek valamit, de a 6-os út Budafok és Érd között. Természetesen azon a részén ahol lámpák meg kereszteződés meg az M0-s van, 50-60 körül mentem. De ki kellett próbálnom az érzést, szerintem bőven megfelelő biztonsággal.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest