Hirdetés

Aktív témák

• Panther

HÁZIGAZDA

válasz Bash #1008 üzenetére

Nyugi, nyugyi, nem városban természetesen, hanem országúton kint a pusztában :) Azért a szembe jövő fényét lehetett látni időben. Amúgy sokkal veszélyesebb volt amikor Budafokon mentem az egyik főúton. Tök szabályosan 50-el a 2x2 sávból a külsőn, amikor majdnem rögtön meg is volt első karambolom fél óra vezetés után. Balról valami állat jött rá az útra ezerrel, de nem a belső sávba hanem így majdnem 90 fokban (úton keresztbe) be elém a külsőbe. Fék padlóig, szerencsére megúsztam. Mondjuk nagyon durva hangok jöttek ki a kocsiból, meg aztán kattogott is, mondom ''mi a..?!'' Megálltam kicsit arrébb, majd megnéztem az autót mi szakadt le (másik ürge persze gyorsan lelépett). Úgy láttam nem lóg semmi, de azért visszasétáltam a helyszínre kiesett-e valami (egész nap előtte az autót csináltam hogy egyáltalán beinduljon). megyek visszafelé, valami vastag íves rozsdás fémdarabot találok az úton. Aztán még kettőt. A durva az volt az egészben, hogy melegek voltak, pedig kint marha hideg volt! Úgyhogy elhoztam magammal haza őket, megkérdezem majd apámtól hogy lehetnek-e a kocsiból valók :) Ja, és a száguldás csak ezután jött, hogy szétesett a kocsi :) Legalább a dögcédulából tudták volna ki voltam :DDD

Aktív témák