Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a b**** k**** élet rohadna bele az összes programozóba, aki drivert ír a Philipsnek... :O
Olyan hangkártyadrivert nyomtak a driver cd-re, ami teljesen meghasaltatta az xpm. akkoruténa újraraktam, és nyomtam egy backupot (windózosat, mert nem volt más a gépen). megpróbáltam újra a gyári cdről a drivert, mondom olyan nincs h az legyen rossz-->megint meghalta magát teljesen-->csökkentett módban még elindult. mondom jólvan, csökkentett módban visszatöltöma backupot (direkt csináltam az össze rendszerfileról, stb) és újra remek lesz. elkezdem, közben leülök basszusozni egy kicsit, ránézek a gépre: becsüélt hátralevő idő: 8 nap 15 óra és 3órákkal növekedett folyamatosan. a kurva szád. úgyhogy csak egy részét töltöttem vissza, de szerencsére újra ment a vindóz és más driverrel a kártya is, de most meg rakhatom fel újra a frissítésekset...
Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest