- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a b**** k**** élet rohadna bele az összes programozóba, aki drivert ír a Philipsnek... :O
Olyan hangkártyadrivert nyomtak a driver cd-re, ami teljesen meghasaltatta az xpm. akkoruténa újraraktam, és nyomtam egy backupot (windózosat, mert nem volt más a gépen). megpróbáltam újra a gyári cdről a drivert, mondom olyan nincs h az legyen rossz-->megint meghalta magát teljesen-->csökkentett módban még elindult. mondom jólvan, csökkentett módban visszatöltöma backupot (direkt csináltam az össze rendszerfileról, stb) és újra remek lesz. elkezdem, közben leülök basszusozni egy kicsit, ránézek a gépre: becsüélt hátralevő idő: 8 nap 15 óra és 3órákkal növekedett folyamatosan. a kurva szád. úgyhogy csak egy részét töltöttem vissza, de szerencsére újra ment a vindóz és más driverrel a kártya is, de most meg rakhatom fel újra a frissítésekset...
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest