Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szoval az alap problema az, hogy nem vagyok koteles jobbra tartani akkor, ha magamtol egyebkent gyorsabban haladnek a belso savban, es turelmesen varok arra, hogy erre lehetoseg nyiljon.
Az, hogy ezt nem 70cm, hanem mondjuk 10m kovetesi tavolsaggal teszem, nem jogosit fel senkit arra, hogy megelozzon jobbrol, es beugorjon oda. Cserebe legalabb kifejezetten veszelyes. Na ezert nem engedtem be. Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Az persze mas kerdes, hogy ha viszonylag tomott sor van a belso savban, akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz, hogy nekialljon az ember levillogni azt, aki ennek a vegen halad, es lathatoan szinten szeretne gyorsabban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest