- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Nemtom, nekem a ~ 5k-s olcsó Decathlon-os fekete Newfeel cipő, amit amúgy kb. 2 éve nyúzok és még mindig nem akarja magát megadni, akkor ázik be, ha konkrétan úgy lépek bele véletlenül egy pocsolyába, hogy felülről befröccsen a víz.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
nem írtad, hogy mennyire túracipő-szerűt szeretnél. Decathlon Quechua-i nem rosszak, bár az igazán jók annyira nagyon nem is olcsók. Amúgy én túra/outdoor boltokban szoktam venni az éppen akciós leárazott túracipőket/bakancsokat. Nem tudom már, Mo-n mik vannak, Intersport biztosan árul ilyesmit, felénk van még Karstadt Sport, McTrek, Globetrotter, ilyesmik - ha ezek közül esetleg van valami a közeledben.
Ha online rendelés is játszik, esetleg külföldről is, akkor érdemes a Columbia, Jack Wolfskin, Mammut, Merrel cuccokat keresni, szigorúan akciósan. Ezek ilyen kommersz (még nem profi, vagy amatőr) szabadidős/túrázós csukák, egészen jó minőségben - tartós, (évek múlva is) vízálló, nem kényes, remek anyaghasználat.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Tisza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest