- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom, hogy mióta éjszakázol, de ha jól emlékszem nem olyan régen.
Ennek is meg van a technikája, legalábbis nálam. Igyekszem rendszerességet vinni a rendszertelenségbe. (Nem állandó éjszakázom.) Az éjszakai műszak után általában mindig ugyanakkor fekszem le (általában ebéd után) és alszom legalább 5 órát. Ezzel elég jól elvagyok már 25 éve.
Egyébként volt már róla szó, de én ha tehetem, ebéd után mindig szunyókálok egy kicsit. Egyszerűen szükségem van rá, különben "kezelhetetlen" vagyok.
Nem kell sok, egy-másfél óra. Így érzem jól magam. Az éjszakai alvásom sokkal kevesebb, általában (ha nem vagyok nappalos), éjfél után, sokszor két óra felé fekszem le. De szinte soha nem ébredek hét óra után. Inkább előbb. Nekem ennyi alvás kell.u.i.: Na, ennek akár blogot is nyithattam volna, visszadátumozva 1900-ba, kb. annyi embert érdekelhet az életritmusom.

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest