Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom, hogy mióta éjszakázol, de ha jól emlékszem nem olyan régen.
Ennek is meg van a technikája, legalábbis nálam. Igyekszem rendszerességet vinni a rendszertelenségbe. (Nem állandó éjszakázom.) Az éjszakai műszak után általában mindig ugyanakkor fekszem le (általában ebéd után) és alszom legalább 5 órát. Ezzel elég jól elvagyok már 25 éve.
Egyébként volt már róla szó, de én ha tehetem, ebéd után mindig szunyókálok egy kicsit. Egyszerűen szükségem van rá, különben "kezelhetetlen" vagyok.
Nem kell sok, egy-másfél óra. Így érzem jól magam. Az éjszakai alvásom sokkal kevesebb, általában (ha nem vagyok nappalos), éjfél után, sokszor két óra felé fekszem le. De szinte soha nem ébredek hét óra után. Inkább előbb. Nekem ennyi alvás kell.u.i.: Na, ennek akár blogot is nyithattam volna, visszadátumozva 1900-ba, kb. annyi embert érdekelhet az életritmusom.

Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AlzaErgo ErgoArm D05B Tube - Akár 2db 32" monitorhoz
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest