Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kazimír
üzenetére
A grúz lányok szerintem nagyon szépek lehetnek, hiszen az Európában legelfogadottabb rassz a kaukázusi típus.
Inkább az foglalkoztat, a pincérlányok rámenősek-e arrafelé?...
A tüzes grúz borokat szép korsókban biztosan elegánsabban viszik, mint az osztrákoknál a nagy krigli söröket.....
Tildy: ebből az a tanulság, hogy a patkányokat hagyni kell aludni, különben megdöglenek...
A fiam például legalább másfélszer annyit alszik mint én átlagban, pedig már 16 éves lesz. Azt viszont megfigyeltem már, hogy a koránkelő, pacsirta típusú ember rögeszméje, hogy dolgozni csak reggel lehet, tehát, ha korán kelsz akkor sokkal többet dolgozol, mintha később kelnél.A naponta a vicc szerint 25 órát dolgozó ember is azt mondja, egy órával korábban kelek, nem azt, hogy egy órával később fekszem le.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mesterséges intelligencia topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs