Hirdetés

Aktív témák

• Bash

őstag

válasz neduddki #713 üzenetére

Tényekről beszéltem nem marketingdumáról. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a lakásomban összesen 1 db hagyományos izzó van. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a programozható termosztátomat úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb energiát fogyassza a légkondi. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy tudatosan energia- és víztakarékos háztartási eszközöket vásárolok és azokat felelősségteljesen használom. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy a közel lakó barátommal együtt egy gépjárművel megyünk dolgozni kettő helyett. Tömegközlekedés a városunkban reggel 6-tól este 7-ig óránként közlekedő buszjáratokban kimerül, munkánk jellegéből adódóan eleve használhatatlan a számunkra. Apropó, tömegközlekedés, a te városodban hány hybrid busz közlekedik?
    Nincsen H2-esem, nem is kellene, igyekszem az amúgy teljesen átlagosnak mondható 3.3 literes motorral rendelkező gépkocsimat a parkolóban pihentetni, ritkán megyek havi 750 mérföldnél többet.
    Ha lakóhelyem jellege engedné felszerelnék egy SPS-t a tetőre és hozzákapcsoltatnám az energiaszolgáltatóm rendszeréhez, mert itt ezt is támogatják.
    Igen, rengeteg a szennyezés, de nincs még egy olyan ország, amelyik ennyit tenne a természet megőrzése érdekében. Kíváncsi lennék hány madárral, mókussal egyéb állatkával futsz össze a város közepén egy nap. Gondolom a kacsák sem költenének az ablakom alatt, ha nem éreznék jól magukat. Lehet, hogy mégsem annyira rossz hely ez, mint ahogy képzelitek?

Aktív témák