Hirdetés

Aktív témák

• REDeath

őstag

js és vbs közül mi az amit egyik tud, masik meg nem? gondolom js jóval többet tud, de csak most kezdtem, nem vagyok teljesen képben a képeségeikkel.
    konkrétan a js-hez értek icipicit...
    webre vbscriptet szoktak egyáltalán használni?

lol ez az offtopic? mér csak most veszem észre hogy félrenyomtam? :F
    akor legyünk offok, pár fárasztás:)

Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
    - Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni.
    Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
    - Mit, kedvesem? - kérdi a hűséges asszony.
    - Azt gondolom, hogy k...vára nem hozol szerencsét!

Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.
    Gavallérosan megjegyzi:
    - Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy, mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
    Mire a hölgy:
    - Uram, ha a farka is olyan kemény, mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!

A raccsóló bemegy a boltba, és így szól az eladóhoz:
    - Hányszoh mondjam el magának, hogy nem epehízű óvszeht kéhek, hanem epehízű hágógumit?

Egy idősödő nő felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét.
    Erre a hölgy:
    - De kérem, én előmelegített helyre nem ülök!
    - Akkor üljön a jegesmedve f...ára!
    A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz:
    - Maga halotta ezt?
    - Hogyne.
    - És nem tesz semmit?
    - Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

- Miért ne igyál Coca-colát a kedvenc kajád után?
    - Mert a Coca-cola kihozza belőled a legjobbat.

[Szerkesztve]

Aktív témák