Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?