Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
a qva anny*kat, nekem Invitel csinálja ezt folyton az e-mailemre.
Ezt a választ 3* is megkaptam. Aztán hagytam a picsába őket:
Az Ön vonalát megvizsgáltuk és teljesen rendben találtuk, az ADSL modem jelenleg is 4Mbit/s-os sebességet biztosít.
Eszerint tehát a mi oldalunkról ezzel a sebességgel működnie kellene az ADSLjének.
A lassulást okozhatja, hogy a számítógépen vírusok/férgek találhatók, ezt a www.helpdesk.invitel.hu oldalról letölthető Ad-Aware nevű féregirtóval ellenőrizheti. Ezen kívül nem tökéletesen működő tűzfal program is lassíthatja az Ön letöltését, valamint a Windows bizonyos részeinek sérülése is esetleg.
mindig írtam rá, hogy mindent kipróbáltam, mindről csináltam screenshotot és elküldtem nekik. Nálam a pingre volt a baj, mindig 100-500 között volt. Próbáljon már meg vki akár csak VOIP-elni 500-as pinggel.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest