Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
pfff, kettőt és könnyebbet. Nemtom egyáltalán volt-e címe.
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Esik a hóóó!!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.