Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
NNNA. A meló miatt én ma délután voltam bent Erstében. Anno az első kártyám szépen lejárt, egy hónappal előtte írták, hogy le fog, majd menjek be a fiókba rendezni. Megtörtént, kiküldték az újat lakásra. Aztán használtam egy ideig, majd jó régóta nem. Most néztem, 2005-ben lejárt, de nem jött se értesítő, se új kártya. Bementem mi van, aszondta a csaj, hogy van egy kártya azon a számon, ami nálam van de lejárt, és augusztusig érvényes. Lehet hogy nem küldték ki, vagy elkallódott. Ugyanis az újat is aktiválni kell, tehát kell csinálni egy tranzakciót(egyenleglekérdezés) és az első pin-megadásnál aktiválódik. Ilyen nem volt nekem. De! És a lényeg:
Megszüntetni nem tudja, ha meg megrenedeli az újat, akkor a két kártyára vonnak díjat. Megoldás: Telebankon a fiók előterében tiltsam le. Megtettem, a telebankos üfsz-os csaj kérdezi miért akarom letiltani, mondom hogy mi újság, mondta, hogy látja hogy van a számlán egy elindított kártya, de nincs kiküldve. Bekérte a kártyaszámot, lakcím, anyja neve, ok, letiltva. Visszaléptem az ügyintézőcsajhoz, regisztrálta a tiltást, majd megírta az új kártya kérelmet, beírtam az új pin kódot, kiadta az elismervényt vagymit, és két héten belül kiküldik postán az új kártyát. Ennyi.
mod:
Jóhogy nem is ezt kérdezted

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arch Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűnyíró topik
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jóhogy nem is ezt kérdezted