Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
az alairasom egy dalszoveg reszlete, s igy, mint idezet, asszem leghelyesebb ugy leirni, ahogy hallottam, hallani veltem (gondolom azert van oly' csunyan elharapva az s, hogy jobban kijojjon a rim a ''skirt''-re)
egyebkent eleinte gondolkodtam, hogy a ''gonna''-t sem irom ki, mert hallasra inkabb ''gone''
a zenet (egy hoszabb minimal mix keretein belul) egyebkent be is linkeltem mar korabban, de csak itt, csak most, csak neked ujbol beszurom a linket => Bovebben: [link]
az emlitett zene a mix legvegen van, de a felenel egy masik nagy kedvencem is megtalalhato, melyben a mosogep meghibasodasanak titokzatos korulmenyeirol enekel az eloadomuvesz (''why did you fucked my washing machine?'')
Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest