Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az a suspend gond lehet, hogy nem az ubu hibája...
én mostanában ''rászoktam'' arra, hogy nem állítgatom át a kezelőfelületet. egy gépen (amit a lggyakrabban használok) be van lőve, és kész. más gépeken is fenn van, és csak pár csomagot teszek fel utólag (kubuntu-desktop, mc). nagyjából mindent megtalálok rajta.
tbs: nagyjából őszintén: te telepíteni akarod a linuxot, vagy használni? én ez utóbbit. igazából nem is az rpm-mel volt bajom, hanem az /etc más felépítésével. lehet, ha most kellene fedorát telepítenem, akkor már nem lenne vele gondom, csak akkor annál jobban siettem. meg volt valami hardveres probléma is, amit nem bírtam fc4 alatt megoldani, de a régi deb alatt ment. meg volt pár fordítva is.
Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest