Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én nem kávézom, nem iszok, nem drogozok, nem cigizek. Na jó, a nőket nem vetem meg.
Az elkeserítő az, hogy nálunk ez 16-7 évesen kezdődött, ma ahogy mondod már a 12 sem ritka.
Én nem gyenge gimibe jártam és nem vagyok egy agytröszt, de házi íráson kivül nem sok mindent kellett tanulni. Ez ilyen kamu szöveg és vagy szülői nyomás, hogy egy 1x éves gyerek általános meg közép iskolában este 8-ig tanul. Mit könyörgöm? Azt a 2 oldalt?
Ezt meg aztán főleg nem adod be nekem, hogy az normális, hogy egy hasonló korú gyerek stersszel. Mitől könyörgöm?
Jó olyan van, hogy nevelő célzattal beírnak az ellenörzőbe és húzod füled-farkad, de ma szerintem nem ez a jellemző, mert egy ilyenért szemközt röhögik a tanerőt, közben meg nyugtatót szednek.
Szánalmas komolyan.
Tudom mindenki a saját problémáját éli meg a leghatalmasabbnak, de azért visszagondolva a náthát sem érdekelte 14/18 évesen, hogy holnap lesz-e töriből dolgozat, inkább az izgatott, hogy megtudjuk-e ragasztani a biciklibelsőt/eljön-e este a Viki a bálba. Aztán persze este bevillant, hogy holnap mintha lenne valami, de se mobil, se internet nem volt. Úgyhogy a remény hal meg alapon aludtam egy egészségeset, aztán másnap persze ment az izgulás, meg a szünetben tanulás, de nézze meg a világ felnőttem, talán idegbeteg sem leszek, nem élek gyógyszeren és talán lassan meglesz a második diplomám.
Látom közben írtatok, szóval aki hülye, halljon meg én is volt, hogy utolsó este olvastam el a csongor és tündét, de ez kell. Nekem élmény marad, nem mindennapi megszokás
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Denon HEOS AMP HS2 erősítő / multiroom amplifier újszerű állapot
- Xiaomi 15 ultra kamera mobil
- XFX Radeon RX 9060 XT Swift OC 16GB GDDR6 (Garanciás)
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest