Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kétlem, hogy benne lenne az mp3ban egy kód, ami az összes gépen lévő példányt frissítené, mikor cd-t írsz egy tetszőleges programmal. Ha igen, az már elég gáz, mert kicsit olyan, mint egy adathalászprogram...
-
Foglalt név
addikt
Tud vlki boltot pesten, mondjuk Petőfi híd környékén, ahol kapok hővezetőpasztát? Most
Vége a vizsgaidőszaknak, kiürült a koli, az enyém meg elfogyott... -
Foglalt név
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Olyan ez, mint a becsületkassza

-
Foglalt név
addikt
Írtam levelet a mikulásnak. Bár tudom messze még a december, de remélem válaszol

-
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tényleg kéne még a vadászból egy szóval nem kérdeztem, hogy nézel-e tv-t. Meg esetleg akkor felrémlik elötted a vacsora, mikor mellettem ültél

-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kész átverés show-t szoktál nézni? Ha felidézed a felkonferálós részt, akkor megvan a bemutatkozásom

-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem színpatikus, annak van értelme
Nézd el nekem, éhes voltam.
Mondhatnám neked rosszul, tetem, de láttam már paronimát. 
Jelzem a nevezet mondta, melyben reményednek adsz hangot, minden tagja kijelentő módú, így indokolatlan, sőt helytelen a kérdőjel használta. -
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megalkuvó

-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez azért van, mert nem jársz legjobb nők topicba. Ilyenkor fogod link kimásol, új fül, link beszúr.

-
Foglalt név
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
''PCI-os WGA (videokártyára emlékeztet)''
De
Kajak jól ír a srác, kéne terjeszteni, úgyis itt a mistral a közelben. Nyitnánk mellé kávézót és lehetne nézni, ahogy a sok noob halálba szivatja az eladókat
Esténként felragasztanánk ilyen szlogeneket, hogy ''8bites utp/c64 kábel ma féláron!'' 
-
Foglalt név
addikt
Ami rögtön az első oldalon megragadó, amiből tudod, hogy a hackerség egy folyton változó ingovány, olyan világ, melyben semmi sem biztos: '' bloggerek illetve blogjaik egyik napról a másikra hirtelen eltűntek''<->''ezek az információk mostmár örökké hozzáférhetőek lesznek az interneten'' Az örökké élő, de mégis eltünő információ! Hány dimenzióban élhet vagyon a srác? Szerintem egy fraktálban, amiben csak 0 és 1 van

-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
SLI nem lesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Legvégét néztem, uccsó kép nem jött be, elötte meg nem volt bent a vga és türelmetlen vagyok
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Figyu, nem azért, hogy majdnem kitettem a taccsot az utolsó mondaton, de szerintem ezt az előző topicba kellett volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nokia nem túl erős ebben. Csak szólok, hogy a legújabb troland által alapított fan klubom második tagja lehetsz, ha most jelentkezel. Pont jókor vagy jó helyen

-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
![[kép] [kép]](http://home.sch.bme.hu/~ruppi/K%e9p004.jpg)
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Mekkora jó fej vagyok. Beáldozom magam, hogy mindenkinek meglegyen a lelki békéje

-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én tegnap egy 5000-el pörgő ventibe nyúltam bele, pár lapát el is szállt, 2-be vágta az ujjam, de nem nyafogtam, hanem elmentem gyúrni, ott meg felszakadt. Jó volt

-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért a háttérben ott a ph
KOCKA 
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Direkt volt, kis naív
Mellesleg nem iszok, így jut nektek is 
-
Foglalt név
addikt
A jogod megvan, de magadat minősíted vele. Akinek van egy józan értékrendje az tudja, hogy hova tegye őket. Akinek nincs, annak a szemében meg arrogáns barom leszel, aki ráakarja erőszakolni a véleményét a másikra, pedig az a szegény/vicces/... ember igazán nem érdemli a kritikát.
De te akkor is megmutatod, mert okos vagy és a te véleményed mindenkié. Igaz, hogy önnön ajnározásod közepette nem veszed észre, hogy rád is ugyanolyan hatással vannak a celebek, mert ha a dolog polaritását nem nézzük, akkor semmi sem különböztet meg azoktól, akik győzike horkolására szeretnének ébredni(legfeljebb az említett polaritás és belőled a halálhörgés váltja ki a katarzist). Ők abból élnek, hogy az emberek foglalkoznak velük, ezért megtesznek mindent, te meg még a kezükre is játszol.
Ha tényleg tenni akarsz ellenük, akkor fordítsd az emberek figyelmét valami értelmes dolog felé, ne velük foglalkozz. Mutass jobbat, szebbet, értékesebbet. Ennyi a titka. -
Foglalt név
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Volt igényes műsor, ha arra lett volna igény, akkor az marad meg. A tv a nézettségre megy, ha anettkát nem néznék, nem lenne ott. Ilyen egyszerű. Nézd meg a sok egyszámos pop csillagot, ők is megkapták a kezdőlökést és eltüntek a süllyesztőben. De magyarország mai értelmi színvonalával sajnos erre van igény, kár tagadni, meg másra kenni.
-
Foglalt név
addikt
Ebben nem értünk egyet. A kínálat megy a kereslet után. (példák, nem belekötni) Ha az emberek arról beszélnének, hogy láttad tegnap a heti világgazdaságban a... vagy a figyelted a Juszt miről beszélt tegnap... akkor az lenne főműsoridőben. De amig az van, hogy a barátok köztben a géza megint jól keresztbe tett az ottónak vagy a mi még szánalmasabb, hogy a máonikába mi ment, addig nincs miről beszélni. Különben a dolog érthető, a máonikát azért lehet eladni, mert az emberek hülyék és meg sem próbálnak ezen változtatni, ellenben ahogy mondani szokták az ész van legigazságosabban elosztva, mert senki sem gondolja, hogy kevés jutott neki, tehát meg kell őket ebben erősíteni, hogy igenis ők az okosak. Ergo a máonikába berakják vagy eljátszák az alját és akkor meg lehet tárgyalni, hogy höhö látad, milyen hüje vót a csávó a máonikába?...
Supesz...
Igen ezek az emberek mind okosabbak, mint a többség. Tudnak érvényesülni, tudják mi az, amivel meg lehet etetni a népet. Nézd meg anettkát, egy nulla lenne és mégis tudja, hogy kell a középpontban maradni, mindenki foglalkozik vele, hülyét csinál egy országból és az ujja köré csavarja. Csináld utána vagy ne panaszkodj. Az emberek neked is ugyanolyanok, mint neki, nem is szebb nálad, elötted a lehetőség, mutasd meg. Neked is van biztosan olyan jó melled, mint neki, majd szólj, ha annyian látták az országban, mint az övét. Addig... -
Foglalt név
addikt

-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Mondjuk ha a nem alvás miatti hülyeség így jön ki rajtad és már érettségire is éjszakába nyúlóan tanulsz, akkor a négy munka még a 2. x elött meglesz

-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nem is volt vicces.
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''No meg az outlookos szinkronizálás miatt.''
Ilyenkor mindig eszembe jut, milyen kocka bandába keveredtem
-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az mióta ingyenes?

-
Foglalt név
addikt
Ha napi 3 hívásod van, akkor gondolom ez olyan szám, ami valami miatt nyilvános. Tehát eleve más kategória. Ha meg visszahívsz vlkit: Yo man, tildy vagyok, miért csöriztél? Bocs téves volt/mz/x vagyok és a szolgáltatásod szeretném igénybe venni.
Az első belefér a 3 másodpercbe, de hiába, mert már 1 sincs westelnél sem
-
Foglalt név
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jó sztori és van is benne igazság. Én mondjuk eleve máshogy állok ezekhez a dolgokhoz, kicsit mindig is zakkant voltam, mikor ált. suliban oltás volt, mindig én mentem elsőnek, mert különben nyafogás volt. Ha valakinek baja volt, akkor odamentem a tanári ajtajához, ami másoknak a bifröszt, nekem meg egy sima ajtó és bekopogtam. A kézzelfogható dolgokban mindig is racionális és gyakorlatias voltam. Óvodában játszottam és a kis fülem sem akart iskolába menni, mert ott tanulni kell. Általános 6. osztályában azt mondták menjek el gimibe, elmentem. Első 6 osztályosként, mindenki pátyolgatni akarta a kis hetedikeseket. Aztán 2. héten behívták a szüleim és megkérték őket, hogy ne moleszáljam a végzős lányokat, pedig én csak barátkoztam. Azt is eldöntöttem, hamár ilyen láma a felvételi rendszer, akkor vagy nyerek egy oktv-t vagy írok egy fullos felvételit és 2 délelött alatt elrendezem azt, amivel más 6-ig szórakozik. Aztán felvettek az egyetemre és első alkalommal szarul esett, mikor úgy vágtak ki, hogy tudtam az anyagot, aztán rájöttem, hogy ilyen az élet, másnak is lehet szar napja, meg ő is csak ember. Világéletemben úgy voltam vele, ha véleményem volt, azt elmondtam, ebből a sok nyuszinak mindig az jön le, hogy nagy a pofám. Ami persze jó, ha valamit el kell intézni, csak nehogy magam mögé nézzek, mikor másért prédikálok, mert addigra a föld nyelte el őket. Ezt is megszoktam meg azt is, hogy jellemzően utálnak az emberek, mert nem köntörfalazok, hanem kimondom, amit gondolok. Mivel jellemzően nem is látom szarul a dolgokat, ütni is szokott, mert mint tudjuk, az igazság az ami fáj és kevesen vannak annyira értelmesek, hogy a kritikát megfontolják, inkább megsértődnek rajta. Lehet, hogy sosem lesz normális állásom, de nem büdös a munka és ha lapátolnom kell, azt is megcsinálom, nekem ennyit megér, hogy reggel tükörbe tudjak nézni.
Viszont, hogy reggel legyen is kedvem tükörbe nézni, most elvánszorgok az ágyig. Jó éjt mindenkinek! -
Foglalt név
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szódoga egy dolog, nem tudom hova készülsz, hogy kell a töri meg a magyar, de ha a szódogától feláll a szőr a hátadon, akkor a római jog elött szerezz egy kötelet
Még műszakin is volt olyan tárgy, ahol kb. 500 oldalt kellett kb. betűre tudni. De pl. egy orvosin a latin nevek csodáját sem kell gondolom ecsetelnem. Itt meg tudni kell 50 szót? Vagy a leggyakoribb igék 3 alakját 
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Abban meg van egy 6os szorzóm 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha 20 megvolt 3 hónap alatt, ezzel sem lesz baj