Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Hat gyerekek....
Tegnap reggel felkeltem hajnali 4kor, elmentem melozni. Majd 2kor vegeztem.
Itthon rajottem, hogy meghalt a gepem. Delutanra mar Sipivel es Grafival maszkaltunk a varosban, igyekezven elkerulni a mindenhol balhezo tomeget. Kulonfele furcsasagok, ket jo adag konnygaz, rosszul letek, es kavek utan vegul valamikor ejjel kikotottunk nalam.
Osszetettuk az uj gepemet, amit ezek a draga emberek varazsoltak nekem, majd hajnali 3ra sikerult netet is buveszkedni ra.
Ezek utan elindultam ujra meloba, szinte egybol. Megint 2kor vegeztem, mar csak arra gondoltam, mekkorat fogok aludni.
Etetnem az allatokat, degu fekszik, nem mozog a hatso fele.
Doki felhiv, korhazba beszalad. Degut megvigasztaltuk, bar a hatso fele tovabbra is elegge hasznalhatatlan, a lenyeg az, hogy sokkal jobban van, en meg halabol ( meg csak a jo tarsasag miatt is ) vegigvittem a dokival az ugyeletet. O meg ezert halabol hazahozott
Most ertem haza.
Szerintetek almos vagyok? Hat nem.... mar mindegy
Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- World of Tanks - MMO
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa Rally
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest