Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ezzel nincs is baj, de ha a minket is már anno kritikusan szemlélők a mi korosztályunkat összehasonlítják a mostaniakkal, akkor ők is azt mondják hogy ég és föld, pedig nekik több idő távlatából is van rálátásuk. És vannak dolgok amiket én(mi) gondolni sem mertünk, a maiak meg ugyanannyi idősen pofátlanul és gátlástalanul és korlátozás nélkül megcsinálják. És nem csak azzal van baj hogy bevállalósak, hanem hogy nem érzik hogy bármi is korlátozhatná őket, míg mi azért magunktól is tudtuk hogy hol a határ, de sosem léptünk át egy lépésnél jobban rajta.
Mindegy, egyben tuti biztos vagyok, engem a fiatalabbak sosem fognak úgy tisztelni, mint én tisztel(t)em az idősebbeket.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest