Hirdetés

Aktív témák

• (Kolombusz)
    veterán

látom, van, amiben egyetértünk :D amúgy megnéznék egy ''harcos állatvédőt'', amikor nem épp egy 70-éves kifeszített bőrű milliomos vénasszony bundáját önti le festékkel, hanem egy bőrszerkós motoros és/vagy rockerbandába köt bele :D rövid menet lenne ;]

(btw: az értelmetlen vadászatot én se támogatom. de az igazi sötétzöldeket beállítanám dinamót tekerni, ha már nem akarják a mindenféle erőműveket ''engedélyezni''...)

a másik ilyen téma az állatkísérletek. a sok ellenzőn kellene a kísérleteket végezni. vagy mikor hozzátartozója/barátja súlyos beteg lesz, akkor magyarázza meg neki, hogy most azért szenvedsz, esetleg halsz meg, mert megmentettünk ezért 50 db fehéregeret... hát igen, teljesen hasonló súlycsoport...

Én akkor akadtam ki, amikor a zengői lokátor ellen tiltakozott a sok hülye.
    Az nem zavarja őket, hogy máshol illegálisan sok ezer, meg sokszázezer fát vágnak ki. Az nem, ugyan minek zavarná őket?
    De amikor az ország biztonságáról van szó, az a pár fa hirtelen szent és sérthetetlen lett. Gratula, sok nagyokos.

Azt sem értem, hogy miért tiltakoznak az atomenergia ellen. Nyilván megvannak a hátulütői (terroristaveszély, esetleges robbanás, az hulladékot nehéz tárolni), de környezetbarát, és szerintem ez irányban kellene előrehaladni.

Aktív témák