Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A zengői hiszti vegytiszta politika volt. Az egyik összeszedte a rokonságot hogy ilyetén módon tüntessen a másik ellen.
Most kellene okosan dózerbe vágnia magát az illetékeseknek, aztán mire a motorzajra felriad a város aggódó lakossága, már tarvágás volna a csúcson. Most úgysincs ott senki
Tudomásul kell venni, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. (lásd még a szegényember meg a szamár c. sztori)
Győrben a Fehérvári út mentén lakó párszáz ember sírt évek óta, hogy elkerülő kell, mert nagy a forgalom. Nagy dugók is voltak, meg már az út is szar volt.
Most, hogy elkészült az ''elkerülő'', sír 50 ember, hogy az ő utcájukban most naponta tízzel több teherautó megy át. Most akkor melyik ujjamat harapjam meg. (persze ez is politika, hiszen jönnek a helyhatósági választások és az egyik jelölt már fel is karolta az ügyet.)
Tipikus hozzáállás, hogy persze kell a négyes metró, meg a híd, meg a körgyűrű, meg a vidámpark és a koncertek, csak ne az én házam alatt-melett-felett.
Sosem felejtem el, hogy régen (kb 15 éve) a nyári napközi az iskola négy fala közé szorult, mert a suli melletti (50m) jó nagy játszótér körül lakók panaszkodtak a gyerekzsivajra délutánonként. Játszótér bazmeg!
Sajnos akkoriban még pici voltam, hogy a helyzetet a kívánatos módon kezeljem. (Értsd: banda szervezése és bézbólütőkkel felszerelkezve a panaszkodó lakókkal való asszertív elbeszélgetés)
[Szerkesztve] -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Atomenergia -> környezetbarát?
Tényleg nem akarok kötekedni, nem vagyok fizikus-kémikus-akármi, de most pl. Csernobilban az az egyik legnagyobb gond, hogy miből teremtsék elő a pénzt a betonszarkofágra...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest