Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
A felhigult felső oktatás egyértelmű. A fejpénzzel alapjaiban gyalázták meg az egészet. De hogy ne érezd annyira rosszul magad, az általános és középiskolák szintjét is sikerült lerángatni a béka feneke alá...
VladimirR: én pl. azért puskáztam, mert volt pl. egy félévben 6 vizsgám, abból az egyik mocskos módon nem értettem, miért kell nekem, köze nem volt ahhoz, amivel foglalkoztam, éppen ezért a legcsekélyebb mértékig nem is érdekelt. Ha lett volna rá időm, megtanulom 3 nap alatt és másnapra elfelejtem. Értelme ugyanannyi lett volna, de mivel 1 napom volt... Persze lehet azt mondani erre, hogy sokkal okosabb emberek találták ki a tanrendet és erre még egyszer szükségem lehet, de azért lássuk be, hogy ez már nem alapműveltség és 2x évesen vlki csak el tudja dönteni, hogy vlmi a szakterületéhez tartozik-e vagy sem. Ha mégsem, akkor nem oda való, mert onnantól kezdve jogos a kérdés, hogy választ szakirányt...
Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest