- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Így már értem a kavarodást.
Azt nem tudom, hogy egyeztette össze a Mobilt, meg a Máté Pétert, de anyu eléggé csapongó ilyen téren; meg még nagyon szerette a Pink Floyd-ot is (bár azt inkább fater nyomán; és akkor meg már én is megvoltam)
Ezeket nem igen ismerem, amiket mondasz; leginkább azok a zenék ugranak be (ugye a Pink Floyd, vagy Mike Oldfield, Scorpions, Peter Gabriel), amikor már megvoltam születve, és még icipici voltam. Állandóan ment a zene. Nekem meg belémvésődött. Aztán ha meghallok egy ismerős hangot, rögtön beindulok, és nem nyugszom, míg meg nem lelem
Edda kimaradt, nem szeresse senki a családból.
LGT viszont nagyon ott van, huhh, mennyi régi kazetta van meg tőlük, meg bakelit... Otthon még mindig figyel egy régi bakelitlejátszó... Jó kis szerszám, szebbet szól mint egy mai műanyag hifi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest