Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Történet 3-4 éves koromból : és határozotan emlékszem is rá

Szal anyámék elléptek anyám öccsének a katonaesküjére, én meg otthonmaradtama család többi részével, nagyszülőkkel.
Faterom fél évvel korábban vett egy magnót, illetve kazettákat (hehej nem ám a régi szalagos magnót, ez már új volt, a szokásos ''kiskazettás'' . 82-83-ban még nem igazán elterjedt, dehát amilyen faterom...
...))
Nos amint ezek elléptekk otthonról , úgy , ahyogyan fatertól láttam, odamentem a magnóhoz, a tévé mellé raktam, és benyomtam rajta a felvétel gombot. Ja és persze mondtam mamámnak, hogy pszt, veszek fel apáéknak jó számokata tévéből
Kicsit gyorsabb votl a kezem, így az ominózus megszólalásom felvételre került a szalagon is
KB. 20 év után sikerült csak megszereznem azt a számot, amit sikeresen letöröltem: A Yokohama kék fényeit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest