Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sianis

addikt

válasz lesaux #3044 üzenetére

:( Nos maistro ez b izony tényleg szomorú dolog. nem csodálkoznék, ha felkeresnéd a Canon-t és bizony elmondanád nekik. Biztosan van rá mód, hogy az anyacéghez jusson a leveled, a hazai kirendeltségnek kell, hogy legyen infoja erről. Kezdj harcba, ne hagyd magad elnyomni...

• Bash

őstag

válasz lesaux #3044 üzenetére

Elolvastam a történeted, eléggé szomorú a dolog. Hozzáteszem a nagyon sok indíttatásból ez volt az egyik, amiért elhagytam az országot.
    Ilyen tapasztalatom itt nem volt, egyetlen egy eset volt, amikor nem kaptam vissza a teljes árát a visszavitt árunak. Akkor interneten rendeltem egy terméket és sérülve érkezett, nem a szállító hibája volt, gyárilag volt rosszul becsomagolva. Bevittem az áruház helyi kirendeltségébe, szó nélkül visszakaptam az árát, csak a szállítás összegét nem, mert ez a policy-juk.
    Elektronikai dolgot egyszer vittem vissza a Best Buy-ba (Bővebben: link), egy barátom autós magnója volt, arra panaszkodott, hogy nem tudja tisztán fogni az FM adókat. Bevittem az áruházba, odaálltam a customer service pulthoz, mondtam, hogy return lesz, a hölgyemény elküldött az elektronikai részlegre, hogy teszteltessem le. Elvittem a magnót, a teszt kb. 15 mp-ig tartott, a srác ráragasztott egy matricát, hogy rossz. Visszavittem a CS-re, mondta hogy rendben van, ezek a lehetőségeim: vagy kérek egy újat ugyanebből a modellből, vagy levásárlom, vagy visszaadja a pénzt.
    Ez kb. általános itt, szinte semmit nem javítanak, mert drága lenne a munkadíj. Egy számítógép-szervízben itt maximum rossz alaplapot cserélnek újra, nem állnak le forrasztgatni.

Aktív témák