Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Hú de megszívattam tegnap este/ma magamat...
eladtam az egyik vinyót, mondván, most a zsé jobban kell, majd úgyis veszek nagyobbat. Úgy tudtam, hogy arra telepítettem egy wint, a jelenleg bent levőre pedig egy friss Linuxot. Szépen szétpartícionálom, másolgatok, minden rendben van. Ma hazajövök, gép bekapcs, erre :
L 01 01 01.... ajaj, itt valami nagy hiba van. Uhu cd elővesz, rábootol, konzol indít, keresem a friss linux partíciót: sehol, ahova gondoltam, ott egy win van
Ekkor leizzadtam, mert az utóbbi 3 hét teljes levelezése (nagyrészt olvasatlanul) azon a partíción vannak.
A régi, félig szétesett Linuxot és a wint szerencsére sikerült életre kelteni, tehát tudok netezni. A vevőnek azonnal szóltam, hogy próbálja meg leszedni a levelezésemet róla, a többi nem érdekes a vinyón. Remélem sikerrel jár, ahoz a partícióhoz nem nyúltam.
Pedig megnézhettem volna egy mount paranccsal, hogy min is dolgozok. Most tűkön ülve várom a gyerek levelét, hogy sikerült-e megmenteni az értékes infókat.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Warships
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ekkor leizzadtam, mert az utóbbi 3 hét teljes levelezése (nagyrészt olvasatlanul) azon a partíción vannak.