Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
jeges
senior tag
tudom, h ezt a jogos moderálásba kellene, de igazából sztem kicsit túlmutat a dolog azon a topikon.
sz'al ez bökte meg a szemem: Bővebben: link
látva az utcsó hsz-t, elgondolkodtam, h vajh mit is jelent ez, majd megnéztem az alapelveket, amiben nem találtam erre vonatkozóan semmit (persze lehet, csak az én figyelmemet kerülte el vmi)
láttam, nem is egyszer hasonló okok miatti topikzárást, esetleg ban-t, de alapjában véve tisztázatlannak tűnik a helyzet.
1. mit jelent vajon az ''egyeztetés''?
2. honnan szerez erről tudomást a moderátor, mielőtt zárná a topikot? (esetleg van vmi lista, vagy mailen egyeztet?)
3. lehet-e vajon egyeztetés eredménye, ill. előre átgondolt stratégia az, h vki nem banner-rendszerben akar hirdetni, hanem kifejezetten a fóumon? (lehet, kicsit lassan jár az agyam, de tkp. még jobb is lehet fórumon hirdetni, mert a kiskereskedő hirdetését valszeg hamarabb észreveszi a már banner-undort kapott egyszeri júzer)
4. honnan tudja az egyszeri júzer, h a fórumon megjelenő hirdetést cég v. magányszemély adta fel? (persze tapasztalatból mindenki gondolhatja, h ha vki egy 6 oldalas, zsír új, garanciális cuccokat tartalmazó listával áll elő, az nem gépet akar cserélni)
+kérdés: kell-e azt a júzernek tudnia, h ''ez itt a reklám helye''? milyen jogforrások szabályozzák ezt a területet?
5. jól gondolom-e, h a fórumon jelenleg is vállalkozóként v. vállalkozásként működő, de magánszemélyként hirdetést feladók mind-mind egyeztettek azért, h ne zárja a topikokat vmelyik moderátor?
6. ha felmerül a gyanú, h vmely hirdetés mögött vállalkozó v vállalkozás áll, milyen forrásból lehet ellenőrizni? a linkelt hsz-ben a mod. a tel.könyvre hivatkozott (ami rendben is van), de persze más néven a hirdető egy, a vállalkozásba be nem jelentett telefonszámmal ''visszajöhet''. ez esetben már nem zárják? ilyen egyszerű lenne a megoldás?
7. ha ez a tevékenység tiltott, nem kellene ennek az alapelvekben szerepelnie? persze, az alapelvekben az sincs leírva, h a nap keleten kel fel, és nyilvánvalóan a kft. jogos érdekeit sérti az ilyen tevékenység, de legalább lenne precíz hivatkozási alap.
nem kötekedés vagy ilyesmi, csak elgondolkodtam, meg persze a kiváncsiság...
jóreg egyébként mindenkinek
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Hegesztés topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest