Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Tudtommal 1 évvel ezelőtt (de lehet, hogy még most sem) volt E deluxe-ban rev2-es, vagy újabb verzió. Az enyém rev1013-as (E deluxe).
A sima Deluxe-nál volt a Rev1.** és Rev 2.** verziók. Nekem abból 1.04-es volt, ha jól emlékszem.
A mostani alaplapomban csak a meglévő (2*512@400 Mb Kingmax) memóriákat használtam. Soha nem volt gond, soha nem fagyott le.
Megkérdezhetem, hogy egész pontosan mi nem stimmel az alaplapoddal (elképzelhető, hogy nem olvastam eléggé vissza). Nem megy 200FSB-n sznkronban a procival? Vagy más gond?
faster: milyen memóriával próbálkoztál? (milyen márka volt a 2*256 amivel ment, és milyen a 2*512, amivel nem megy?)
Tildy: akkor ne vegyél ilyen sz*rt. Nem akarom védeni az ASUS-t, biztos kiadnak 1-2 lapot, VGA kártyát, ezt-azt ami esetleg gyári hibás. Nekem ezek szerint szerencsém volt. Emlékszem az előző VGA kártyámra, egy Asus Radeon 9600XT volt. Ekkor tört be az ASUS a Radeon piacra. Sírt mindenki, hogy ez meg az a baja az ASUS Radeonokkal. Soha nem volt azokkal se gondom. Úgy látszik szerencsém volt eddig ezzel a márkával. Arányaiban kellene megvizsgálni ezt a kérdést, kinek melyik márkával volt gondja, de ehhez tudni kellene az eladási statisztikákat. Majdnem biztos vagyok benne, hgy az ASUS előkelő helyet foglalna el. Ők se hülyék, miért adnának 3 év garanciát sz*r termékre? Felőlem mindenki azt vesz, amit akar. Nem az én bajom, ha utána szív vele, idő előtt meghibásodik (vagy pont 1 év gari után), vagy akármi. Én biztos nyugodt szívvel ajánlanám azokat a hardware-ket, amik nálam kifogástalanul működtek. Nem akarok sablonszövegekkel jönni, ohgy nézzétek meg ezt meg azt a hardaóre tesztet, hogy istenítik az ASUS-t. Nálam személyes tapasztalat, de nem erőszakoskodom. A piac nagy, rengeteg márka van, szabad a vásár...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest