Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
net84
őstag
Kellemes napot!
Talán pont egy 10-essel korában ''írogattam'' az off totyikba, oszt jött valami megmagyarázhatatlan, és hanyagolni kezdtem az egészet, csak a hardver piac-ra járogattam vissza néhanapján. Mostanában megint elég ''gyakorivá'' váltam. Ma viszont elszakadt bennem valami... Meleg van, délelött megjött az árú, úsztam a bevételezés áradatával...
Valahogy a chat-re már egy jó ideje nincs kedvem visszamenni (főleg a korhatár változások miatt). Sajnos mostanába itt is megjentek ilyen egyedek....
Elmagyarázná valaki, hogy mostanság mire is használjátok az off topicot? Kb mint eddig? Mennyire zárt körű?
Sorry, ha zavartam, ma már teljesen kész vagyok... éppen egy cd tálca nyitó tüskét rágcsálok..
nem találtam megfelelő smájlit, amivel jellemezhetném jelenlegi állapotom... talán van valakinek ilyesmilye: szeme fennakadt, nyelve kilóg és egy kicsit félre van dőlve...
Csak én bírom ilyen rosszol a meleget és a munkát mostanság???
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs