Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi is fehér ajtót akartunk szerezni, sajnos nem jött össze. Viszotn ha msot nem csináltatjuk meg a lakatos munkát rajta, akkor lehet két év múlva megette volna a rozsda, ugyanis nekünk pesten nincs garázsunk. Így viszont még jó darabig jó lesz.(én elautókázgattam volna piros ajtóval is vele, nagyon bejött úgy is
)
Tudom , hogy bukni fogunk rajta , ha eladjuk, éppen ezért akarunk majd később ilyen akciót kifogni, amilyet mondtam. (Mellesleg ''öreg'' kocsin, szinte csak bukni lehet. Sőt megkockáztatom: szinte minden kocsin....)
Igen a páromnak is tetszik az új swift, de nekem nem. túlságosan nőies, gömbölyű
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről
3 milla qrva sok pénz, új kocsira is max 2.2 millink lenne , az is csak és kizárólag hitellel. de nem kell még új kocsi, hiszen még saját lakásunk sincs
azt viszont tényleg szar nézegetni bkvval járva, főleg hogy pest alatt akarunk...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről