- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi is fehér ajtót akartunk szerezni, sajnos nem jött össze. Viszotn ha msot nem csináltatjuk meg a lakatos munkát rajta, akkor lehet két év múlva megette volna a rozsda, ugyanis nekünk pesten nincs garázsunk. Így viszont még jó darabig jó lesz.(én elautókázgattam volna piros ajtóval is vele, nagyon bejött úgy is
)
Tudom , hogy bukni fogunk rajta , ha eladjuk, éppen ezért akarunk majd később ilyen akciót kifogni, amilyet mondtam. (Mellesleg ''öreg'' kocsin, szinte csak bukni lehet. Sőt megkockáztatom: szinte minden kocsin....)
Igen a páromnak is tetszik az új swift, de nekem nem. túlságosan nőies, gömbölyű
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről
3 milla qrva sok pénz, új kocsira is max 2.2 millink lenne , az is csak és kizárólag hitellel. de nem kell még új kocsi, hiszen még saját lakásunk sincs
azt viszont tényleg szar nézegetni bkvval járva, főleg hogy pest alatt akarunk...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus A17 FA707NUR 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Topping a90d discrete balanced fejhallgató erősítő amp
- ASRock B450M Pro4-F + Ryzen 5 5600
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
Sőt mivel mini hasonmás, és azt alegrondább kocsinak tartom... Így tényleg csak akkor ha engem nem sikerül lebeszélni a loganről