Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Integra
titán
van itt valaki aki elmü-nél melózik és tud segíteni?
bementem hogy az utolsó két havi elmaradásom kifizessem (11ezer ft), erre mondja a pénztáros néni, hogy 113ezres tartozás van rajta, mert valami óraleolvasás volt etc...
na mindegy francot sem értek hozzá, néni sem volt igazán segítőkész, csak azt tudom, hogy ez nonsense, ahogy az is hogy most 13ezerre akarják a havi befizetendőmet emelni..
szüleim nagy családi házának a havi villanya is csak 11ezer, és nagyságrendekkel több villanyt fogyasztanak, egyszerűen nem az a kategória amit én elfogyasztgatok 38 m2-en...
nekem ez baromira lehúzásnak tűnik, vagy elrontottak valamit, mert ennyi áramot amit rám akarnak tukmálni nem lehet elfogyasztani...
heeeelp
Aktív témák
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest