Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Integra
titán
van itt valaki aki elmü-nél melózik és tud segíteni?
bementem hogy az utolsó két havi elmaradásom kifizessem (11ezer ft), erre mondja a pénztáros néni, hogy 113ezres tartozás van rajta, mert valami óraleolvasás volt etc...
na mindegy francot sem értek hozzá, néni sem volt igazán segítőkész, csak azt tudom, hogy ez nonsense, ahogy az is hogy most 13ezerre akarják a havi befizetendőmet emelni..
szüleim nagy családi házának a havi villanya is csak 11ezer, és nagyságrendekkel több villanyt fogyasztanak, egyszerűen nem az a kategória amit én elfogyasztgatok 38 m2-en...
nekem ez baromira lehúzásnak tűnik, vagy elrontottak valamit, mert ennyi áramot amit rám akarnak tukmálni nem lehet elfogyasztani...
heeeelp
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest