- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Integra
titán
van itt valaki aki elmü-nél melózik és tud segíteni?
bementem hogy az utolsó két havi elmaradásom kifizessem (11ezer ft), erre mondja a pénztáros néni, hogy 113ezres tartozás van rajta, mert valami óraleolvasás volt etc...
na mindegy francot sem értek hozzá, néni sem volt igazán segítőkész, csak azt tudom, hogy ez nonsense, ahogy az is hogy most 13ezerre akarják a havi befizetendőmet emelni..
szüleim nagy családi házának a havi villanya is csak 11ezer, és nagyságrendekkel több villanyt fogyasztanak, egyszerűen nem az a kategória amit én elfogyasztgatok 38 m2-en...
nekem ez baromira lehúzásnak tűnik, vagy elrontottak valamit, mert ennyi áramot amit rám akarnak tukmálni nem lehet elfogyasztani...
heeeelp
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mozilla Firefox
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Kutya topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest