Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Átrágom a dolgot még párszor. Most is percenként változik a véleményem magamban. Játékra nem használnám mint mondtam, tök mindegy, hogy 150 vagy 200fps-sel menne a q3, tehát a vidkari marad.

Egy új lap + procira fáj csak a fogam. A mostani konfigom is nagyon jó ár/érték mutatókkal rendelkezik, a kiszemelt áldozat is hasonlóan jó vétel lenne. Elég sok mindenre használom a gépemet, szerverek futnak permamensen, programozok, konvertálok, videót-, hangot-, szerkesztek, vágok, és ezekhez már bőven elférne a nagyobb teljesítmény. Csak ilyenkor eszembe jut, hogy megér-e nekem a kényelem 20ezret, ér-e annyit ez a pénz, hogy egy ablak 3mp helyett 2mp alatt bejöjjön, meg 2óra helyett 1,5 óra alatt csináljon meg egy tömörítést - mindehhez hozzátartozik hogy nem vagyok túl jól eleresztve anyagilag, saját erőből fizetném. Valószínűleg hagyom az egész dolgot, csakhát olyan rosszkedvvel tölt el ez. Járna már ennyi, mert tényleg sok időt töltök el a gép előtt. Ha meg megveszem, akkor hipp hopp elmúlna az az öröm amit az új cucc okoz, és egyből arra gondolnék, hogy költhettem volna értelmesebb dolgokra is a pénzt. Áh, nincs jó döntés.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horizon: Zero Dawn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest