Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Átrágom a dolgot még párszor. Most is percenként változik a véleményem magamban. Játékra nem használnám mint mondtam, tök mindegy, hogy 150 vagy 200fps-sel menne a q3, tehát a vidkari marad.

Egy új lap + procira fáj csak a fogam. A mostani konfigom is nagyon jó ár/érték mutatókkal rendelkezik, a kiszemelt áldozat is hasonlóan jó vétel lenne. Elég sok mindenre használom a gépemet, szerverek futnak permamensen, programozok, konvertálok, videót-, hangot-, szerkesztek, vágok, és ezekhez már bőven elférne a nagyobb teljesítmény. Csak ilyenkor eszembe jut, hogy megér-e nekem a kényelem 20ezret, ér-e annyit ez a pénz, hogy egy ablak 3mp helyett 2mp alatt bejöjjön, meg 2óra helyett 1,5 óra alatt csináljon meg egy tömörítést - mindehhez hozzátartozik hogy nem vagyok túl jól eleresztve anyagilag, saját erőből fizetném. Valószínűleg hagyom az egész dolgot, csakhát olyan rosszkedvvel tölt el ez. Járna már ennyi, mert tényleg sok időt töltök el a gép előtt. Ha meg megveszem, akkor hipp hopp elmúlna az az öröm amit az új cucc okoz, és egyből arra gondolnék, hogy költhettem volna értelmesebb dolgokra is a pénzt. Áh, nincs jó döntés.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Crimson Desert
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest