Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Valahogy úgy, hogy a lakosság számaránya alapján minden államnak van x db elektori szavazata. Na most, ha valamelyik oldal nyer az adott államban, akkor az övé az összes elektori szavazat onnan. Az általad leírt eredmények szerintem úgy jöttek ki, hogy az első esetében még kérdéses volt pár állam, de a másodiknál már ha jól sejtem Kerry elvitt min 1-et, amit már nem tud visszahozni az elnök. (gondolom én
) -
Wildmage
senior tag
Ez így van. Valahol itt volt is egy hír erről> Bővebben: link
-
Wildmage
senior tag
Tegnap nem vette fel valaki a megasztár válogatást? Tudom, hogy gáz a műsor, de az előválogatás haláli. Azért kérdezem, mert az éjjel közepén jutott az eszembe a Pacha-ban, hogy fel kellett volna venni egy jót röhögni.

-
Wildmage
senior tag
Nah mindjárt indulok Párkányba, búcsúba, inni, dodgemezni(vagy a rák tudja hogy írják magyarosítva
), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét
Legyetek jók és szobatiszták addig is ! -
Wildmage
senior tag
Na ki lesz a playmate?
Én a Bódy Szilvire vagy a Horváth Évára szavazok annak ellenére, hogy az előbbi perpill műsorvezető, a másik meg zsűritag
-
-
Wildmage
senior tag
Istenem.... Apám az autószerelő végzettségével éppen próbálja nekem megmagyarázni az internetes visszaélési lehetőségeket.
Ilyen a fejem már. Annak ellenére, hogy ez az én szakmám nem tudok neki semmit megmagyarázni, hogy el is higgye. Ha valaki ismeri a különböző tvcsatornáknál azokat, akik berakják a híradókba a különböző rémhíreket a béna userek milliós telefonszámláiról (betárcsázós csalások stb), akkor az rúgja őket páros lábbal mellbe helyettem is! Köszönöm! Unom már, hogy 2 havonta végig kell hallgatnom egy ilyen kiselőadást arról, amiről gőze sincs apámnak. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Androidos fejegységek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

), életveszélyes hullámvasutazni, meg hát a születésnapom megünneplése gyanánt töménytelen mennyiséget meginni ismét

Ettől is nő az olvasottság, hogy itt reklámozol