- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
[előre is bocs]
ilyen nincs.... hogy mik történnek manapság az emberrel estefelé az utcán... mindenhol olvasni, meg már itt is van totyikja, hogy megvertek/megvertem/elvette/elszaladtam miközbe mentem hazafele.
Mikor elolvastam a hozzászólásokat rá kellett jönnöm, hogy bár jóideje járom az éjszakát, és nem túl pénzes lévén általában gyalog, (nameg mert közel lakok a belvároshoz) szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert még soha a büdös életbe nem bántottak, akartak kirabolni egyáltalán.
Na de tegnap aztán....
Történt, hogy egy jóbarátomnál megnéztük a megasztárt, közbe bedobtunk eg pár sört, majd hazaindultam kellemesen lefáradva. Erre útközben megállít két nőszemély elcsacsogok velük, kiderül, hogy részegek és bulizni mennek, majd az egyikük megsimogat, és félreérthetetlen ajánlatot tesz. (az ingyenes fajtát) Ecsém, minden nő krva? Vagy mi? Teljesen lehaltam, gyorsan haza is gyalogoltam. Legalább lennék jóképű-izmos vagy mittudomén, de a kabátból, meg a sapka alól a félig sötétben az orromon és a szememen kívül semmi se látszott ki szinte.
Vagy csak én fogom ki az ilyen lökött picsákat? mert már nem ez az első ilyen eset, ami velem megesik. (valamelyik OFF TOPICBAN egy hasonszőrű történetet bepötyögtem már, majd Bash megkeresi
)
Ehh, szóval mit szóltok?
[montam, hogy bocs]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)