Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Integra
titán
értem mit mondasz: butaságot

mert én nem arról beszélek hogy barum nyári gumit vegyél vagy pirellit hanem arról hogy van nyári gumi, ami keményebb anyag összetételű, kevésbé kopik és jobban tapad magas hőmérsékleten, jobb a vízelvezető és fékerő képessége, és van a téli gumi ami puhább összetételű (szilika adalékos), lamellás szerkezetű, százszor jobban tapad és fékezhető télen, hóban, latyakban, esőben, jégen mint bármelyik nyári gumi...
remélem sikerül megérteni a téli és a nyári gumi közötti különbséget, annyira nem nehéz dolog
előttem teljesen érthetően leírták hogy hiába van téli gumim ha a másik nyárival irányíthatatlanul belémkorcsolyázik...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest