- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Integra
titán
értem mit mondasz: butaságot

mert én nem arról beszélek hogy barum nyári gumit vegyél vagy pirellit hanem arról hogy van nyári gumi, ami keményebb anyag összetételű, kevésbé kopik és jobban tapad magas hőmérsékleten, jobb a vízelvezető és fékerő képessége, és van a téli gumi ami puhább összetételű (szilika adalékos), lamellás szerkezetű, százszor jobban tapad és fékezhető télen, hóban, latyakban, esőben, jégen mint bármelyik nyári gumi...
remélem sikerül megérteni a téli és a nyári gumi közötti különbséget, annyira nem nehéz dolog
előttem teljesen érthetően leírták hogy hiába van téli gumim ha a másik nyárival irányíthatatlanul belémkorcsolyázik...
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs