Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
én már törtem össze a kocsinkat a téli gumi hiánya miatt...
elindultunk a Tátrában a szállodától, hogy bemegyünk a városba, és az első kanyarban a Suzuki úgy döntött, hogy ő inkább egyenesen menne tovább, így hát beleszálltunk a hófalba. (amit oldalra dob a hókotró, és összefagy jéggé)
a kocsi eleje eléggé formatervezett lett, pedig mentem vagy 10-zel, maximum...
az út murvával felszórt volt, csak ráfolyt a hólé, ami este újra megfagyott.
----------------------------
Következő évben más kocsijával mentünk sielni. Egy pár hónapos Astrával., Olaszországba. És Déja vu-m volt.
Utolsó nap reggel indulunk haza. a srác berakta a kedvenc zenéjét, és a harmadik kanyarban beleszállt a korlátba. kb. 30-cal mentünk, teljesen letakarított úton, és a nyári gumi nem fogta meg. Szerencsénk volt, mert a korlát mögött legalább 50 m szakadék volt. hát, az anyósülésről is ugyanolyan rémisztő érzés volt, mint a volán mögül.
Szegény srác olyan parával vezetett tovább hazafelé...
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek a téli gumit.
Ui. azt az érzést mindenkinek át kéne élnie legalább egyszer, amikor az autó nem arra megy, amerre kéne, és nem tudsz mit csinálni... és bumm. És hiába tart csak 1 másodpercig az egész, rohadt hosszúnak tűnik...
rémisztő. ha egyszer átéled, hogy milyen az, onnantól kezdve százszor óvatosabb leszel az életben, és százszor jobban fogod tisztelni az elemeket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest