Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hmm... Anno vettem Harryplottertől egy 9500@9700PRO kártyát fél év garival, ha még jól emlékszem. Persze megnéztem a papírt, de közben mutogattam a saját kártyámat, mert ilyen cserés vásárlás volt, szóval picit figyelmetlen voltam.
Ami otthon derült ki.
Ad 1. A gari még két napig volt érvényes.
Ad 2. A kártya tényleg hibátlanul modolható volt, viszont a büdös életben nem érte el a PRO órajelét.
Ad 3. Amikor Harryplotter továbbértékesítette az én régi kártyámat, olyan tuning órajeleket adott meg, amiket még én sem értem el vele, pedig több hét alatt lőttem be a vga végét.
Ez lényegesen kevésbé gáz történet, mint Kalandoré, de mondjuk a kettő együtt már elgondolkodtató.
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest