Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
420*1.6 672 -t monopoddal kitartom 1/180-1/250-el
, mondjuk megnézem, hogy mikor tartasz ki te 2.5kg ekkora távolságot kézből
1/125-el
.
Bár nem nekem szól a hozzászólás, de én pl. 3.5 kilót általában gond nélkül kitartottam stabival (ráadásul a rosszabbnak mondott érzékelőstabilizálással), 450mm-en és 1/60-on.
Azzel egyet értek hogy pl a 70-200 2-8 is-et azt kilehet kézből tartani mert nem egy nehéz obi
Minél nehezebb egy objektív (természetesen csak egy bizonyos határig!) annál könnyebb stabilan tartani. Próbáld ki.
Inkább vki stativot használ ,és biztosra megy.
Ezzel egyetértek, a jó állvány nélkülözhetetlen. De az állvány és a képstabilizátor nem zárják ki egymást, sokszor van úgy, hogy kézből kell fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mondjuk megnézem, hogy mikor tartasz ki te 2.5kg ekkora távolságot kézből
.